srijeda, 16. ožujka 2011.

Win for Life

Win for Life je zapravo Talijanski loto u kojem se izvlači 10 brojeva od mogućih 20. Izvlačenja se vrše svakodnevno i to svakih 1 sat, a počinje od 08:00 h ujutro pa sve do 22:00 h navečer. Znači na dan se izvlači 15 kola.

Da bi igrali Win for Life iz sata u sat, morate imati otvoreni račun u Super Sport kladionici, kako bi mogli igrati svakodnevno loto, ovaj loto je dobar iz razloga što se izvlači svakih 1 sat, i zbog toga igrači koji igraju ne moraju dugo čekati kako bi ponovo uplatili željeni broj koji u prethodnom kolu nisu pogodili.

Nadalje, da bi efikasno mogli pratiti koji su brojevi izvučeni, i da u što kraćem vremenu dobijete rezultate izvlačenja, najbolje vam je pratit brojeve na slijedećoj stranici : Win for Life
Kada uđete na stranicu, otvorit će vam se početna stranica, a vi onda morate kliknuti na VINCITE pa zatim s lijeve strane odabrati vrijeme izvlačenja te će vam se pokazati izvučeni brojevi.

Kako bi uvijek imali na raspolaganju koji su brojevi izvučeni, i kako bi mogli lakše pratit izvučene brojeve najbolje vam je napraviti neku tablicu npr. u excelu. Ta tablica bi trebala sadržati datum,početno stanje banke s kojom igrate,15 redova kako bi upisivali izvučene brojeve, i na kraju završno stanje banke za taj dan.
Tablica bi trebala otprilike izgledati ovako:

Kada otvorite račun u super sport kladionici, kada stavite link Win for Life izvlačenja u Bookmark, i kada napravite tablicu za upisivanje i praćenje brojeva, spremni ste da pratite izvlačenja.

Sretno u pogađanju brojeva!!

<A HREF="http://www.tripleclicks.com/14473720">
<IMG SRC="http://www.sfimg.com/SFIBanners/banner400.gif" border="0"/ ></A>



Nema komentara:

Objavi komentar